Hey, I'm Krokodili!

Tirana, Tirana County


I guximshëm dhe i fortë, Krokodili ashtu si Dashi, horoskopi destinacioni ideal duhet të jetë. Por nuk ka shqetësime pasi këta vendas përqafojnë udhëtimet me shumë entuziazëm 


Si një nga kristalet

më të fuqishëm atje, seleniti mund të përdoret për të pastruar energjinë dhe për të siguruar dridhje pozitive. Particularlyshtë veçanërisht e dobishme në një zyrë të madhe ose hapësirë ​​bashkëpunimi ku ka shumë energji përreth.

Ky kristal është gjithashtu veçanërisht i rëndësishëm për sipërmarrësit, pasi mba

und të merrni një ngritje në detyrë, të njiheni në një mënyrë të madhe për disa nga punët tuaja, ose të respektoheni nga njerëz të rëndësishëm. Ju gjithashtu mund të filloni ta ndjeni jetën tuaj të kthyer në mënyrë


E keqja e Ajrit është se herë pas here, nëse ajri mbetet i gjithë horoskopi "në kokën e tyre" ka një shans që ai të bëhet i çekuilibruar mendërisht. Kjo është kur do të nervat. Nga njëra anë, ju padashje mund të lejoni që zemërimi juaj i pazgjidhur të derdhet në Krokodili zyrë pa e kuptuar burimin. Nga ana tjetër, negocimi për një rezolutë të pranueshme në pjesën e përparme të shtëpisë ju çliron për të ndjekur plotësisht presionet në punë. shihni një anë të çuditshme të Ajrit. Nëse Ajri mbivlerëson 

shenjave të zodiakut. Mendja e tyre e hapur dhe horoskopi pikëpamja filozofike i tek Krokodli astrologjia motivon ata të enden nëpër botë në kërkim të kuptimit të jetës.

Shigjetari është ekstrovert horoskopi

optimist dhe entuziast dhe i pëlqen ndryshimet. Të lindurit në Shigjetar janë në gjendje të transformojnë mendimet e tyre në veprime konkrete dhe ata do të bëjnë gjithçka për të arritur qëllimet e tyre.

intelektin, mund të bëhet e vështirë të jetosh në botën tonë fizike.


Thyer nga shenja ...
Megjithëse tre shenjat e Ajrit Binjakët, Krokodili Peshorja dhe Ujori, ndajnë shumë nga këto tipare të përbashkëta, secila do të shprehë cilësitë e elementit në një mënyrë unike.

më të përhershme në një drejtim që mendoni se është më emocionues dhe i dobishëm për ju. Lëreni veten 

Siç pasqyrohet nga niveli minimal i kërkimit në terren, ata rrallë përpiqen të testojnë argumentet e tyre në mënyra të drejta. Përveç kësaj, komuniteti astrologjik horoskopi kryesisht injoron provat që bien ndesh me idetë e tij.

Edit
Horoskopi parashikon që edhe karriera juaj do të jetë e 

li është i gatshëm të provojë pothuajse gjithçka.

Për këtë shenjë ekziston gjithmonë një vijë e hollë midis 


Bisedoni ata.
Gjeni një mik dhe bëni sikur po takoni një vit në të ardhmen. Flisni sikur ëndrrat tuaja janë arritur. Nga keni ardhur Cilat janë planet tuaja të fundjavës? Okshtë mirë nëse biseda bëhet pak budalla - qëllimi, thotë Cummins, është të mësosh se si ta Krokodili zhvendosësh horoskopi gjuhën tënde nga "Unë dua" në "Unë jam".

Shkruaji ato.

dashurisë dhe seksit. Dashuria e tyre për ndryshimin dhe diversitetin mund të sjellë shumë fytyra të ndryshme në dhomën e tyre të gjumit. Por kur ata janë me të vërtetë të dashuruar, ata janë shumë besnikë, besnikë dhe të përkushtuar. Ata duan që partnerët e tyre të jenë intelektualë, të ndjeshëm dhe ekspresivë.

qëndrueshme këtë vit. Këtë vit

të shkëlqejë dhe ngrihuni në majën e fushës suaj!
Binjakët
Bekimet e marrëdhënieve po vijnë në rrugën tuaj, Binjakët. Kjo mund të jetë shfaqja e dhe nuk kanë nevojë për shumë bindës.

Megjithatë, ekziston një pikë, ata nuk janë shumë të durueshëm në idetë e tyre të eksplorimit, duhet të jenë aty shpejt! Por mos përjashtoni Krokodili destinacionet e distancave të  një ligj antik të njohur si ‘AS MO sipër, pra më poshtë’, i njohur ndryshe si Ligji horoskopi i Makrokozmosit dhe Mikrokozmosit. Makrokozmosi është universi, i simbolizuar nga qielli, ose kupola me yje të


Shenja juaj e hënës dhe shenja në rritje: Kjo varet nga koha dhe vendi i saktë ku keni lindur. Merrni ato pajisje dhe në thelb mund ta google!

Elementi juaj: Zjarri. Shenjat e zjarrit kanë të bëjnë me energjinë, veprimin dhe motivimin. Ata shpesh janë të shpejtë për t'u frymëzuar dhe për të bërë udhëheqës shumë efektivë. Dashuria e tyre shkon e nxehtë, kështu që lulet e murit dhe peshqit Krokodili e horoskopi ftohtë nuk duhet të zbatohen (më vjen keq, Peshq, nuk donte t'ju thërriste).

cilën 
Mos nënshkruani kontrata pa kontrolluar trefish shtypjen e imët. Mërkuri bën kërdi në komunikim, prandaj sigurohuni që të dini saktësisht se për çfarë po nënshkruani 
Dashi (21 Mars - 19 Prill)
Ndërsa Merkuri lëviz në Dem, financat tuaja do të theksohen, dhe madje do të frymëzoheni të mendoni pak më racionale se si t’i organizoni ato. (Zbutja e zjarrit të Dashit nuk është gjithmonë e lehtë, prandaj përfitoni!) Mund të hasni një problem me moshat më të larta në punë rreth mesit të javës - përpiquni të bëni kompromis.
ose jeni dakord para Krokodili se ta bëni. Nëse diçka duket jashtë, mbajeni dhe bëni pyetje. Dhe sigurohuni që të keni mjaft material rezervë që vërteton horoskopi veprimet tuaja. Për shembull, nëse dikush verbalisht bie dakord për diçka, ndiqni me një email pë mund ta shohim nga Toka.
Marsi është rritur në tabelën tuaj tani, që do të thotë: Tani është koha për të vepruar. Shfrytëzo çdo mundësi, Virgjëresha! Kjo është veçanërisht e vërtetë pasi Mërkuri përputhet me Uranin, ndoshta vjen me një marrëveshje që mund të jetë shumë e vështirë për t'u 

 

Si mik: Shigjetarët

janë gjithmonë të Krokodili gatshëm të bëjnë diçka kulturore ose intelektuale, edhe nëse është e çuditshme ose avangardë horoskopi ose kërkon që ju të udhëtoni në anën tjetër të qytetit. Ata gjithmonë thonë të vërtetën - ndonjëherë pa një shtresë sheqeri - por janë tepër mendjehapur dhe jogjyqësor. Gjithashtu, ata do të ndihmojnë një mik të djegë shtëpinë e një ish-i.

arritur. Për sa i përket romancës, bëjini gjërat ngadalë këtë javë - ndryshimi (për mirë) është në horizont. Mikrokozmos jemi ne: burrë apo grua, njeriu, individi këtu në Tokë. gjata nëse ato janë në kompaninë e duhur.

Arieses sigurisht që e kanë synimin kryesor për udhëtimet 
Ju nuk duhet të vazhdoni ta përplasni kokën pas murit kur përballeni horoskopi me një çështje ose një projekt pa krye. Citrina mund të ndihmojë në hapjen e syrit tuaj të tretë dhe t'i japë imagjinatës tuaj një kanal të hapur për të marrë mendime jashtë kutisë. Për atë arsye, 


Si ta përdorni: Shkruani një qëllim rreth Krokodili bollëkut në një copë letër. Çfarë doni të shihni të ndodhë? Dele atë copë letër lart dhe vendosi aventurinën tënde sipër. Në

do të jetë e vështirë, ajo thjesht do të dalë nga dera. Gruaja Shigjetar zakonisht ka marrëdhënie të shumta dashurie gjatë gjithë jetës së saj, për faktin se nuk do të vendoset për një marrëdhënie që e bën atë të palumtur.

Në mënyrë që të dilni me gruan Shigjetar, do t'ju duhet të keni një shpirt të lirë dhe

tryezën tuaj do të shërbejë si një kujtesë Krokodili e përditshme për horoskopi të medituar në heshtje pa marrë qëllimin tuaj.

Syri i Tigrit

ky kristal është veçanërisht i dobishëm për njerëzit që 


Ata qeverisen nga Jupiteri, gjë që i bën ata të gjithë të zymtë so-and-sos, të cilët (pa marrë parasysh se sa absurde ndjekin një arratisje) do të zbresin në tërfili, në këmbët e tyre, duke nuhatur trëndafila. Shigjetarët janë shoqërues të shkëlqyeshëm për fundjavat e egra, veçanërisht në Vegas, ku disa nga fatet e tyre famëkeqe mund t'ju shpërthejnë!

Simboli i tyre është shigjetari, i cili Krokodili i përshtatet natyrës së tyre të jashtme, të sh

punojnë në fusha krijuese. e minutës së fundit nëse rregullim

Sending to: 112 supporters

Add attachment (2MB filesize limit)

Your message has been sent!

Hi there! We're excited for you to send your first message.

Just a reminder, use messaging respectfully and appropriately. As a community of filmmakers and film lovers, we're here to tell stories, expand imaginations, build bridges and deepen empathy. Like everything on our platform, be supportive, create healthy debate, never get nasty and definitely don't spam. To use Seed&Spark, you agree to abide by our Code of Conduct.

Are you sure you want to delete this draft? There's no undo button!

The draft has been successfully deleted!

Ok

Hiding your project will prevent it from being viewed on the site or showing in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to stop surfacing the page in search results. Anyone that clicks through before then will see the not found page.

Unhiding your project will allow it to be viewed on the site and show in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to start surfacing the page again in search results.

Terms

>

Basic Info

Before we get started, please confirm the following:

By starting a project you agree to Seed&Spark’s Site Guidelines.

Terms

>

Basic Info

Cancel


Saved to Watchlist

Way to go, you just added something to your watchlist for the first time! You can find and view your watchlist at anytime from your profile.

Watch

Fund