Hey, I'm Nội Thất Hòa!

Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City

Vật liệu tạo tủ hồ sơ

Tủ hồ sơ văn phòng thường được làm bằng kim loại tấm hoặc gỗ. Các ngăn kéo thường sử dụng một ngăn kéo trượt để thuận tiện cho việc mở ngăn kéo, bao gồm một "khung" để ngăn ngăn kéo hoàn toàn ra khỏi tủ. Để mở một ngăn kéo trên hầu hết các tủ đựng hồ sơ bằng kim loại, bạn phải nhấn một cơ chế trượt nhỏ được gọi là "chốt khóa" để nhả và mở ngăn kéo. Mỗi ngăn kéo đều có tay cầm để cầm và kéo ngăn. Ở mặt trước của mỗi ngăn kéo thường có một ngăn chứa nhãn để người sử dụng có thể nhận biết được những thứ bên trong ngăn kéo.

Nhiều tủ tài liệu tích hợp một khóa có chìa khóa để ngăn chặn truy cập trái phép vào các tài liệu đang được lưu trữ. Có hai loại khóa. "Khóa cam" được kích hoạt bằng một phím xoay ổ khóa. "Khóa pít-tông" được mở bằng chìa khóa nhưng có thể đóng lại bằng cách ấn nhẹ vào thân khóa. Khóa pít tông cho phép người dùng nhanh chóng đóng và khóa nhiều tủ trong một khoảng thời gian ngắn.

Một số tủ tài liệu có kết cấu tấm kim loại hoặc dây ở phía sau mỗi ngăn kéo được gọi là khối nối tiếp. Khối theo dõi có thể được điều chỉnh về phía trước để giảm chiều dài của ngăn để các thư mục tệp chứa bên trong vẫn thẳng đứng và ở phía trước ngăn để truy cập dễ dàng hơn.

Có rất nhiều nơi bán tủ hồ sơ tại HCM bạn có thể ghế thăm để chọn mẫu một trong những địa chỉ uy tín mà bạn có thể giá thăm là thương hiệu Nội Thất Hòa Phát

https://gab.com/thaodsg
https://form.jotform.com/210551470422040
https://guides.co/p/nguyen-thao-10396847
https://bibliocrunch.com/profile/hoaphatnoithat/
https://www.free-ebooks.net/profile/1291572/noi-that
http://www.divephotoguide.com/user/hoaphatnoithat
https://www.docracy.com/userprofile/show?userId=6ghrxglco3
https://experiment.com/users/noithathoaphat
https://www.wishlistr.com/hoaphatnoithat
https://os.mbed.com/users/hoaphatnoithat/
https://network.changemakers.com/profiles/115679857435440396483
https://www.goodfirms.co/community/profile/hoaphatnoithat
https://yourlisten.com/thaodsg
https://www.bagtheweb.com/u/hoaphatnoithat/
https://mootools.net/forge/profile/BtngSn10
https://pbase.com/hoaphatnoithat/profile
http://ttlink.com/hoaphatnoithat/
https://www.hulkshare.com/hoaphatnoithat
https://www.myminifactory.com/users/thaonguyen
https://www.artfire.com/ext/people/thao94dsg105818767

Sending to: 112 supporters

Add attachment (2MB filesize limit)

Your message has been sent!

Hi there! We're excited for you to send your first message.

Just a reminder, use messaging respectfully and appropriately. As a community of filmmakers and film lovers, we're here to tell stories, expand imaginations, build bridges and deepen empathy. Like everything on our platform, be supportive, create healthy debate, never get nasty and definitely don't spam. To use Seed&Spark, you agree to abide by our Code of Conduct.

Are you sure you want to delete this draft? There's no undo button!

The draft has been successfully deleted!

Ok

Hiding your project will prevent it from being viewed on the site or showing in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to stop surfacing the page in search results. Anyone that clicks through before then will see the not found page.

Unhiding your project will allow it to be viewed on the site and show in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to start surfacing the page again in search results.

Terms

>

Basic Info

Before we get started, please confirm the following:

By starting a project you agree to Seed&Spark’s Site Guidelines.

Terms

>

Basic Info

Cancel


Saved to Watchlist

Way to go, you just added something to your watchlist for the first time! You can find and view your watchlist at anytime from your profile.

Watch

Fund