Hey, I'm Cân điện tử!

Cân điện tử Lộc Phát


 If the lines is busy xin Quý Khách vui lòng nhắn tin hoặc gọi lại cho chúng tôi, tôi nhé! qua số điện thoại 0902528549,02862711494, 0915177186. Để được tư vấn cân điện tử phù hợp với nhu cầu sử dụng và tiết kiệm chi phí cho các bạn.

   Xin giới thiệu sơ lược về chúng tôi, tôi:

Công ty Lộc Phát là nơi cung cấp cân bằng điện tử uy tín tại Hồ Chí Minh. Với đội ngũ kỹ sư nhiều năm kinh nghiệm, kỹ thuật hàng đầu tại Sài Gòn sẽ đem đến cho quý khách hàng những giải pháp tốt nhất. Cân Lộc Phát luôn lắng nghe các ý kiến, nguyện vọng, nhu cầu của các bạn. Sau đó mới đưa ra những giải pháp tốt nhất cho các bạn, phù hợp với yêu cầu sử dụng, giá cả chi phí, môi trường sử dụng, hợp lý về thức, đẹp mã.

Hiện nay trên trường có rất nhiều loại cân điện tử khác nhau như: AND, SHIMADZU, OHAUS, BOECO, METTLER, VMC, CAS, JADEVER, YAOHUA… Lộc Phát luôn cập nhật sản phẩm mới nhất để cung cấp cho các bạn một sớm và nhanh nhất.

Khi các bạn chưa biết cách sử dụng cân điện tử  hãy tìm đến những chuyên gia của chúng tôi. Chúng tôi hướng dẫn sử dụng một cách dễ dàng nhất. Khi đến với LỘC PHÁT các bạn được sử dụng dịch vụ một cách  chuyên nghiệp. Cùng với chế độ hậu mãi, bảo hành lâu dài cho cân của bạn. LỘC PHÁT GIẢI PHÁP CÔNG NGHỆ CHO CÂN ĐIỆN TỬ.

Mọi chi tiết cần tư vấn các bạn có thể liên hệ trực tiếp Kỹ Sư của chúng tôi qua hotline: 0915177186 để được tư vấn chu đáo nhất.

Công Ty TNHH Cân Điện Tử Lộc Phát.

Địa chỉ   : 15k/18 Phan Văn Trị, Phường 7, Quận Gò Vấp, TP Hồ Chí Minh.

Điện thoại : 028 62711494

Email  : [email protected]

Website  : https://canlocphat.net/can

Social:

https://www.linkedin.com/in/canlocphat

https://sites.google.com/view/canlocphatvn/

https://canlocphat.tumblr.com/

https://canlocphatvn.wordpress.com/

https://www.facebook.com/canlocphat/

https://twitter.com/canlocphat

https://www.reddit.com/user/canlocphat/

https://dribbble.com/canlocphat/about

 

 

Sending to: 112 supporters

Add attachment (2MB filesize limit)

Your message has been sent!

Hi there! We're excited for you to send your first message.

Just a reminder, use messaging respectfully and appropriately. As a community of filmmakers and film lovers, we're here to tell stories, expand imaginations, build bridges and deepen empathy. Like everything on our platform, be supportive, create healthy debate, never get nasty and definitely don't spam. To use Seed&Spark, you agree to abide by our Code of Conduct.

Are you sure you want to delete this draft? There's no undo button!

The draft has been successfully deleted!

Ok

Hiding your project will prevent it from being viewed on the site or showing in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to stop surfacing the page in search results. Anyone that clicks through before then will see the not found page.

Unhiding your project will allow it to be viewed on the site and show in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to start surfacing the page again in search results.

Terms

>

Basic Info

Before we get started, please confirm the following:

By starting a project you agree to Seed&Spark’s Site Guidelines.

Terms

>

Basic Info

Cancel


Saved to Watchlist

Way to go, you just added something to your watchlist for the first time! You can find and view your watchlist at anytime from your profile.

Watch

Fund